Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka z selerem naciowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler naciowy 4 łodygi
orzechy włoskie 5 dkg
jabłka 2 sztuki
ocet jabłkowy 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
cynamon 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka z selerem naciowym

Selera naciowego pokroić w plastry, orzeszki pokruszyć. Z jabłka odkroić górę, wyjąć gniazdo nasienne, a miąższ pokroić na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, doprawić. Gotową sałatkę przełożyć do wydrążonych jabłek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 16.10.2011 18:26
pycha
RenataZ-et 12.01.2011 17:12
Na pewno smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak