Składniki:
mąka | 20 dkg |
masło | 10 dkg |
jajko | 1 sztuka |
śmietana | 2 łyżki |
sól | do smaku |
masa | |
grzyby | 60 dkg |
cebula | 1 sztuka |
masło | 1 łyżka |
śmietana kremówka | 300 ml |
jajko | 2 sztuki |
starty ser | 15 dkg |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 20 dkg |
masło | 10 dkg |
jajko | 1 sztuka |
śmietana | 2 łyżki |
sól | do smaku |
masa | |
grzyby | 60 dkg |
cebula | 1 sztuka |
masło | 1 łyżka |
śmietana kremówka | 300 ml |
jajko | 2 sztuki |
starty ser | 15 dkg |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: