Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w plasterki ,cebulkę w kostke .Smażymy wszystko na maśle lekko podlewamy wodą .Doprawiamy pieprzem,solą .zalewamy śmietaną ,zagotowujemy posypujemy koperkiem .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    na pewno pyszne i warte wypróbowania :)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    też tak myślę ;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    w śmietanie to lubię kurki i prawdziwki, ale pieczarek jeszcze nie jadłam .trzeba spróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super,polecam:}
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    warte spróbowania ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !