Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej rzodkwi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiew biała 1 korzeń
kukurydza w puszce 4 łyżki
majonez 1 łyżka
jogurt 1 łyżka
sól 1 szczypta
Pieprz biały mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkwi

Rzodkiew obieramy, myjemy i ścieramy na grubych oczkach. Przekładamy na sito i odciskamy nadmiar soku. Wrzucamy do miski, dodajemy kukurydzę, majonez i jogurt. Dokładnie mieszamy. Na koniec doprawiamy solą i białym pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiakova 08.06.2012 12:33
pycha :)
Monika120 24.06.2011 10:54
Uwielbiam!!
krzyniu1984 10.01.2011 10:43
musi być smaczna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak