Sposób przygotowania

Warzywa obrać, pokroić w kostkę a cebulę i por w krążki. W garnku rozgrzać oliwę, włożyć warzywa, osolić i dusić do miękkości, mieszać i podlewać wodą. Gdy są miękkie, odstawić, wymieszać ze śmietaną, przyprawić do smaku. Podawać na gorąco do ryb.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    same witaminki;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super warzywka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !