Sposób przygotowania

Ziemniaki dokładnie wyszoruj, wrzuć do lekko osolonego wrzątku, ugotuj, wystudź i pokrój na połówki lub ćwiartki. Filety śledziowe dokładnie opłucz zimną wodą. Jeśli kupiłaś te bardzo słone, namocz je w zimnym mleku przez 10 minut, potem wypłucz pod zimną bieżącą wodą. Pokrój filety w paski.
W misce delikatnie wymieszaj ziemniaki, rybę i zioła. Polej sosem ze śmietany i musztardy. Oprósz pieprzem, podawaj z kawałkiem cytryny.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Na pewno bardzo dobre!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    uwielbiam sałatki śledziowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    smaczna zwłaszcza na piątek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    postne jedzonko ,ale dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczne i proste
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    po składnikach widzę, że by mi smakowało
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !