Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Kapustę grubo poszatkować, ogórki, rzodkiewkę i oliwki pokroić w plasterki, jabłko zetrzeć na jarzynowej tarce, cebulę drobno posiekać razem ze szczypiorkiem. Jogurt wymieszać z oliwą i musztardą. Wszystko połączyć z sosem jogurtowym przyprawić do smaku sola i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !