Sposób przygotowania

Mięso umyć, pokroić w kostkę, przyprawić przyprawą do mięsa wieprzowego i usmażyć na oleju. Warzywa obrać, pokroić w kostkę i razem z listkiem laurowym dodać do gotującego się bulionu, gotować dopóki warzywa nie zmiękną, odcedzić. Do wywaru dodać łyżkę masła, łyżeczkę curry i ryż, gotować aż ryż zmięknie. Ryż wymieszać z mięsem i warzywami, dodać resztę masła i osączony groszek z puszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !