Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka umyć i pokroić w cienkie i podłużne paski, posypać curry i kurkumą. Cebulę obrać i pokroić w kostkę, pieczarki obrać i pokroić w krążki, oprószyć solą i pieprzem. Kurczaka, cebulę i pieczarki połączyć i usmażyć, co chwilę mieszając. Kapustę poszatkować, rozłożyć na talerzu, położyć usmażone mięso z dodatkami. W jednej miseczce wymieszać 3 łyżki majonezu z połową jogurtu i wyciśniętym przez praskę czosnkiem, w drugiej wymieszać 3 łyżki majonezu z połową jogurtu, octem balsamicznym i koperkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !