Sposób przygotowania

Odciąć końcówki bułki i otrożnie ją wydrążyć, usuwając miękisz. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na tłuszczu. Mięso pokroić w drobną kostkę. Pieczarki drobno posiekać i dodać do cebuli, dusić do miękkości. Dodać mięso i wymieszać. Przepuścić przez maszynkę. Ugotowane jajka posiekać, wymieszać z masą mięsną i posiekaną zieleniną oraz surowym jajkiem, doprawić do smaku. Farszem napełnić bułkę, zawinąć w folię i schłodzić. Podawać pokroioną na kromki jak zwykłą bułkę. Podawać z musztardą lub keczupem.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !