Sposób przygotowania

Oscypka kroimy w plasterki tak o grubości ok. 1 cm. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i smażymy oscypka ok 3 min. z każdej strony. Gotowe nakładamy na talerz i przyprawiamy pieprzem. Podajemy z pieczywem. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam oscypki;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ja też:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Mniam, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !