Sposób przygotowania

Migdały lekko posiekać. Jajko rozbełtać. Oscypka pokroić w plasterki. Oscypka panierować w jajku a następnie w migdałach i smażyć na złoty kolor. Smacznego !!

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    luks :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawe połączenie :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo oryginalne, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    takiego jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !