Sposób przygotowania

Brokuły podzielić na różyczki, pory pokroić w cienkie krążki, a pieczarki w plasterki. Mięso z indyka pokroić na małe kawałki. Brokuły włożyć do wrzącej osolonej wody, gotować ok. 6 minut, wyjąć. Do salaterki włożyć brokuły, por, grzyby i mięso z indyka, delikatnie wymieszać. Polać sosem, doprawić do smaku, można podawać z sosem majonezowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    znakomity pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super przepis!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    coś dla mnie,świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    moje klimaty
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    brzmi smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !