Sposób przygotowania

Buraka wyszorować, ugotować do miękkości, obrać ze skórki, zetrzeć na tarce jarzynowej, dolać mleko i zmiksować Ziemniaki obrać, ugotować do miękkości. Gorące utłuc z dodatkiem masła, dodać buraka i chrzan, doprawić do smaku solą. Podawać do mięs, zwłaszcza do wołowiny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Super pomysł :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Misia90

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    orginalne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    oryginalny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !