Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pastą ziołową

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4
śmietana
majonez
papryka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pastą ziołową

Jajka gotujemy na twardo, obieramy przekrawamy na pół i wyjmujemy ostrożnie żółtka. Mieszamy je ze śmietaną i majonezem oraz posiekanymi: natką pietruszki, koperkiem, pół łyżeczki papryki słodkiej. Małą łyżeczką przekładamy pastę na białka jajek. Dekorujemy posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak