Sposób przygotowania

Mięso pokroić w paski. Oprószyć pieprzem i usmażyć na oleju. Truskawki przekroić na pół. Sok cytrynowy wymieszać z cukrem i polać owoce.
Słodką śmietanę ubić. Dodać keczup i kwaśną śmietanę, delikatnie wymieszać. Sos doprawić solą i pieprzem. Sałatę umyć i osuszyć. Awokado pokroić w cienkie plastry. Mięso, truskawki i awokado włożyć do miski, delikatnie wymieszać. Sałatkę polać sosem, wyłożyć na talerze na liście sałaty, posypać migdałami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Brzmi ciekawie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    nigdy bym nie pomyślała o takim połączeniu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawe połączenie składników:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie połączenia niby nie pasujące a potem są pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesujące :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    jestem ciekawa smaku tej sałatki
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !