Sposób przygotowania

Znudziły Ci się zwykłe ziemniaki? zrób kolorowe purre!

Ziemniaki i marchewkę oczyścić, oskrobać, pokroić w mniejsze m/w równe kawałki, ugotować, razem z obranym ząbkiem czosnku, do miękkości, odcedzić. Po odsączeniu utłuc tłuczkiem dodając mleko i masło, następnie dodać koncentrat, wymieszać dokładnie i doprawić solą. Podawać posypane zrumienioną cebulką, do wszelkiego rodzaju mięs.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    wygląda smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    fajne do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetny pomysł wyglądają bardzo apetycznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    ciekawie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misia90

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    wygląda całkiem apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    wygląda całkiem apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !