Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz z wędzonego boczku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzony boczek 50 dag
cebula 1 sztuka
jajko 1 sztuka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz z wędzonego boczku

Wędzony boczek zalać małą ilością wrzątku, gotować 15 minut, wyjąć ostudzić, drobno posiekać lub przepuścić przez maszynkę. Dodać drobno posiekaną cebulę, jajko, sól, pieprz i dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak