Sposób przygotowania

Z ciasta robimy wałeczek o średnicy 4 cm. , potem pokrój go na 20 plasterków o grubości 1\\2 cm., układamy na blaszce i pieczemy 10 minut w 200 st. ostudż. Następnie musimy stopić polewę w kąpieli wodnej . I smaruj ciastka . Na środku każdego nim polewa stężeje układamy wisienkę i po 5 orzeszków pistacjowych tak aby powstał kwiatek.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    przepyszna słodkość
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !