Sposób przygotowania

Ciasto włóż pomiędzy dwa duże kawałki folii , potem rozwałkuj , usuń folię i wycinaj tak dużo serduszek ile wyjdzie , układamy na blaszce i pieczemy 10 minut. w 200 st. Zostawmy aż same wystygną a my w między czasie cukier puder ucieramy z sokiem z cytryny na gładką masę . Tym lukrem smarujemy serduszka tylko z jednej strony. Zaraz posypujemy wiórkami kokosowymi .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !