Sposób przygotowania

Ciasto podziel na 2 części . Każdą włóż między dwa kawałki foli może być przezroczystej, potem rozwałkuj na sporawe kwadraty o boku 20 cm.potem usuń folie , stop nutellę , wystarczy ją lekko podgrzać . Posmaruj nią oba kawałki ciasta ułóż je masa do środka i pokrój na 20 prostokątów . I ułóż na blaszce , posmaruj roztrzepanym żółtkiem , na każdym kładziemy po jednym migdałku i pieczemy krótko bo tylko 10 minutek w 200 st.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !