Sposób przygotowania

Paprykę przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne. Oliwę rozgrzać w rondelku, wrzucić paprykę na kilka minut i obrumienić. Wyjąć łyżką cedzakową, ostudzić, obrać ze skórki i pokroić w makaroniki. Cebulę drobno posiekać, dodać do papryki, wsypać natkę pietruszki i estragon, przyprawić do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny, skropić winem. Podawać do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna ta Twoja sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    bardzo smaczna;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !