Sposób przygotowania

Porzeczki zagotować i przetrzeć przez sitom dodać cukier, wymieszać. Przecier porzeczkowy połączyć z utartym chrzanem, sokiem z pomarańczy, winem i musztardą, dokładnie zmiksować. Podawać do mięs na zimno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Ciekawe. Z pewnością wypróbuję.
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    supeer :D
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie, na pewno dobrze smakuje z mięskiem.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !