Sposób przygotowania

Na gładką masę ucieramy żółtka wraz z masełkiem , dodając oba cukry , dalej łączymy z orzechami i płatkami . Na koniec dodajemy pianę z białek . Foremkę wykładamy papierem do pieczenia , i łyżką wykładamy nieduże wysokie placuszki i pieczemy 25 minut w 180 st. . Po wyjęciu ich ozdobić spiralnie polewą z białej i ciemnej czekolady.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Masz rewelacyjny pomysły, super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Myślała, że będzie to przepis na ślimaki na słono a Ty na słodkość dodałaś przepis. Przyznam szczerze, że nazwa przyciąga !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    musi byc pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    David

    muszą być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !