Sposób przygotowania

Masło łączymy z mąką , do tych składników dodajemy cukier , szczyptę soli i śmietanę . Zagniatamy ciasto. Jak zagnieciemy to wkładamy do lodówki na pół godziny , potem musimy to ciacho rozwałkować na grubość 3 mm. Wycinamy bałwanki , piec 15 minut w 200 st. Potem posmarować je polewą umieszczamy je w naczyniu gdzie wsypaliśmy wiórki kokosowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Na pewno ślicznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Ale pomysłowo, niezłe.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    dla dzieciaczka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !