Sposób przygotowania

Na każdy naleśnik położyć po dwa plastry szynki (jeśli cieńsze) lub jeden grubszy, oraz pasterek sera. Zwijać w ruloniki. Panierować w roztrzepanym doprawionym jajku, a następnie w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano. Osączyć na papierowym ręczniku. Podawać z sosem czosnkowym, pomidorowym, salsą i zieleninką.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wyglądają rewelacyjnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !