Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser z budyniu i rabarbarowego musu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar 1/2 kg
cukier do smaku
budyń śmietankowy 1 opak.
mleko 500 ml
herbatniki do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Deser z budyniu i rabarbarowego musu

Rabarbar oczyścić, pokroić w mniejsze kawałki. Zasypać cukrem i gotować do miękkości. Budyń ugotować wg przepisu na opakowaniu. Do salaterek włożyć po porcji przestudzonej masy rabarbarowej i zimnego budyniu. Udekorować herbatnikami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miki47 02.03.2011 14:16
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak