Sposób przygotowania

Z gruszek odcinamy kawałki z ogonkami , wyjąć wnętrzności pozostawić 1-2 cm ścianki. ser rozdrobnić wymieszać z serkiem kremowym oraz kawałkami gruszek tych co wyjęliśmy i rozdrobnionego ananasa . Tym farszem napełniamy gruszki i przykrywami czapeczkami z ogonkiem układamy na deserowym talerzyku i obok kladziemy listki melisy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Hmmm, nie przepadam za serem pleśniowym-ale sam pomysł ciekawy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    super(poza melisa:P)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    a jak dla mnie poza melisą, serem pleśniowym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    przepis bardzo mnie zaciekawił
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !