Sposób przygotowania

Do garnuszka odlać pół szklanki mleka, wsypać mąkę ziemniaczaną i krupczatkę, dodać żółtka i dokładnie wymieszać. Resztę mleka zagotować z cukrem. Do gotującego się mleka wlać mąkę rozmieszaną z mlekiem, szybko mieszając zagotować budyń, ostudzić. Margarynę utrzeć, dodać zimny budyń oraz kawę cappuccino w proszku. Przyprawić do smaku spirytusem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !