Sposób przygotowania

Filety pokroić na połówki, oprószyć solą i przyprawą do ryb. Panierować w mące, jajku i bułce tartej, usmażyć na oleju. Na rozgrzanym maśle poddusić drobno posiekaną cebulę, dodać startą marchewkę i pietruszkę, liść laurowy i angielskie ziele. Dusić pod przykryciem podlewając odrobiną wody około 20 minut. Następnie dodać ketchup, paprykę mieloną i koncentrat pomidorowy, wymieszać, przyprawić do smaku. Usmażone filety położyć na talerzu, oblać sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda smakowicie
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    koniecznie muszę wypróbować tę propozycję - bardzo apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis zdecydowanie dla mnie, na pewno wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pięknie podamy obiad ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super sos;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię taką rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny przepis
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    za pangą osobiście nie przepadam ale sosik wyborny! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna rybka
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !