Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 80 g
jabłka 200 g
kapusta kiszona 200 g
cukier 20 g
sól
pieprz
marchewka 150 g
olej 10 g

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Marchewkę, jabłka, cebulę obrać. Cebulę pokroić w kostkę, jabłka i marchew zetrzeć na tarce. Kapustę pokroić tak, aby nie było długich części. Wszystkie składniki połączyć z olejem, cukrem, solą i pieprzem, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak