Sposób przygotowania

Sernik na zimno przygotować według przepisu na opakowaniu w wersji wzbogaconej o serek (Proszek ubić na mleku, następnie dodać serek). Tortownicę wyłożyć małymi biszkoptami. Połowę masy sernikowej wymieszać z jagodami oraz pokrojonymi truskawkami, nałożyć do tortownicy na biszkopty i wyrównać łyżką. Następnie ułożyć znów biszkopciki, pokrywając je resztą masy. Wierzch udekorować owocami oraz zalać tężejącą galaretką.

Torcik schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    apetycznie wygląda
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    aż ślinka cieknie na jego widok!! świetny torcik!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !