Sposób przygotowania

Schab ładnie pokroić, lekko rozbić tłuczkiem, spruszyć pieprzem, solą, majerankiem i ziołami prowansalskimi. Kiełbaski obrać, posmarować musztardą i zrolować. Obwiązać nicią. Oprószyć papryką i kminkiem. Przełożyć do naczynia do zapiekania, można skropić olejem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 220°C. Piec 30 minut, a następnie zmniejszyć temp do 180°C i piec jeszcze przez ponad godzinę .Można przyozdobić listkami mięty.Na zimno najlepsza!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !