Sposób przygotowania

Baby szpinak umyj i osusz, liście sałaty podrzyj na mniejsze kawałki. Rzodkiew pokrój w plasterki, zielony pieprz osącz z zalewy.
Na sałacie i szpinaku ułóż rzodkiewki oraz plastry łososia. Posyp marynowanym pieprzem, polej sosem z oliwy i soku z cytryny. Tak przyrządzoną sałatkę oprósz świeżo mielonym czarnym pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oo kolejny ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Na pewno pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !