Sposób przygotowania

Powidła wymieszać z marmoladą i orzechami. Jabłka przekroić na połówki usunąć gniazda nasienne. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, napełnić masą z orzechami i włożyć do nagrzanego piekarnika. Gdy jabłka zmiękną, wyjąć. Z białek i cukru ubić sztywną pianę, ułożyć na jabłkach stożki, posypać migdałami i cynamonem, zapiec.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawy deser
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne jabłuszka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !