Sposób przygotowania

Jaja ugotować na twardo, zalać zimną wodą, obrać, 1 jajo przetrzeć przez sito, dodać oliwę, 3 łyżki wody i sos ziołowo-koperkowy, wymieszać. następne jajko obrać i pokroić w kostkę. Buraki umyć i ugotować, obrać i pokroić w kostkę. Selery umyć, obrać, ugotować i zetrzeć na tarce. Jabłko obrać, pokroić w kostkę i skropić sokiem z cytryny. Wszystkie warzywa połączyć, dodać orzechy, posiekaną natkę i sos, wymieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tak? sa?atk? lubie z kotletami jajowymi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !