Sposób przygotowania

Jajka wybić do garnuszka, dodać sól i wodę, wymieszać widelcem. Masę jajeczna wlać do niewielkiego naczynia żaroodpornego lub porcelanowego, ustawić na rondlu z wrzącą wodą, przykryć pokrywką. Podgrzewać, mieszając kilkakrotnie. Gotową jajecznicę wyłożyć na talerzyk, posypać szczypiorkiem, podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    cos lekkiego i pysznego:) super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    dobry pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !