Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rzodkiewkami i jajkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek zielony 2 sztuki
rzodkiewka 1 pęczek
jajko 4 sztuki
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 pęczek
koperek 0,5 pęczka
gęsta śmietana 6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rzodkiewkami i jajkiem

Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz ze skorupek i grubo posiekaj. Ogórka umyj, obierz, pokrój w kostkę, rzodkiewki pokrój w ćwiartki. Posiekaj szczypior i koperek. Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj w misce. Polej kwaśną śmietaną, przypraw solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 18.01.2012 09:45
mniam, mniam
Motorek 28.02.2011 20:53
pycha
Iwona51
Iwona51 20.12.2010 13:34
po prostu rewelacyjna
RenataZ-et 16.12.2010 12:32
Fajny pomysł
lucyna15
lucyna15 03.06.2010 11:07
ooo smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak