Sposób przygotowania

Wafel ułóż na desce, posmaruj masą, przykryj kolejnym, posmaruj go konfiturą. Powtórz czynności aż do wykorzystania wszystkich wafli.
Na wierzchu wafli połóż deskę, obciąż ją np. książkami i odstaw na co najmniej pół godziny. Dzięki temu znacznie łatwiej będzie pokroić andruty.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    musi być dobre, zawsze tylko sam dżem dawałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Też tak robię, szybko i pysznie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjny przepis polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    bardzo smaczne polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !