Sposób przygotowania

W 2 szklankach gorącej wody rozpuszczamy kostkę rosołową- otrzymanym bulionem zalewamy kuskus i odstawiamy na kilka minut pod przykryciem.
Napęczniały kuskus rozdrabniamy widelcem, dodajemy ciecierzycę.
Pokrojoną cebulę podsmażamy na oliwie, a następnie dodajemy do kuskusa i ciecierzycy.
Wszystko mieszamy i przyprawiamy.
Danie możemy jeść na zimno jak i na ciepło.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    muszę to zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    poproszę o dokładkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pychotka!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Tego jeszcze nie jadłam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    zapowiada się bardzo smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    ciekawie brzmi. i ciekawe jak smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    kuskus bardzo lubię:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawy zestaw
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !