Sposób przygotowania

Kapustę i utartą marchew ugotować w wodzie do miękkości. Boczek pokroić w drobną kostkę, włożyć na patelnię, wytopić. Dodać drobno posiekaną cebulkę i poddusić wraz z pokrojoną kiełbasą. Ugotowaną kapustę odcedzić, przesiekać nożem, włożyć na patelnie z kiełbasą i boczkiem, wymieszać, chwilę poddusić, przyprawić do smaku.
Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, przelać gorącą wodą, włożyć do kapusty, wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny obiadek
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobre danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    wyśmienicie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowicie wygląda.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !