Sposób przygotowania

do miekkiego masła wciskamy obrany czosnek, dodajemy zioła prowansaliski i ok pół łyzeczki soli, dajemy sporo wg uznania pieprzu i dokladnie mieszamy. Bułki przekrawamy na połowki i wyjmujemy z nich ośródke (będą bardziej chrupkie) i smarujemy je przygotowanym masłem. Przez ok 10-15 minut zapiekamy je w piekraniku w temp 200*. Rewelacyjnie samkują same albo jako dodatek do sałatek - świetny sposb na twarde i czerstwe bułki

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ooo fajne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !