Sposób przygotowania

pieczarki myjemy i kropimy na połowki a następnie na plasterki, dusimy na łyzce masła do miękkosci. Schab dzielimy na kotlety ok 2 cm grubosci (wyjdzie ok 7) a następnie bardzo bardzo cienko rozbijamy. Solimy i pieprzymy, a następnie na połowei ukladamy usmażone pieczarki - lekko doprawione pieprzem i solą. mieso skladamy na pół, obtaczamy w mące a nastepnie panierujemy w jajku i bułce. Smażymy na złoty kolor bo obu stronach

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    super wyglądają!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !