Sposób przygotowania

żółtka ubijamy z cukrem i cukrem waniliowym ubijamy osobno białka delikatnie łączymy i dodajemy mąkę z proszkiem delikatnie mieszając biszkopt wyjdzie pulchny i wysoki
morele kroimy drobno z puszki kładziemy na biszkopt i zalewamy 2 galaretkami niebieskimi i gotowe

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    kolor galaretki od razu rzuca się w oczy... super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    slawekslawek

    wygląda niesamowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Czy to galaretka z Wodzisławia?
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokus

    wygląda smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    na pewno smakowało

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !