Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z makaronem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron dowolny 20 dag
fasolka szparagowa 40 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżeczki
masło 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
pomidory do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z makaronem

Gotujemy makaron . Osobno gotujemy fasolkę w osolonej wodzie. Odsączamy makaron oraz fasolkę.

Na patelni rozpuszczamy masło, dodajemy bułkę tartą, czekamy aż się ładnie połączą. Do miski wrzucamy makaron, fasolkę i polewamy bułką
z masłem, mieszamy. Ew. przyprawiamy do smaku. Podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak