Sposób przygotowania

Sos wlewamy do naczynia.
Papryczki obieramy z pestek- drobniutko szatkujemy i dodajemy do sosu.
Cebulę kroimy na cieniutkie krążki i mieszamy z sosem.
Mięso wkładamy do sosu- nacieramy- przekładamy całość do lodówki na 2 godzinki.
W brytfance rozgrzewamy połowę margaryny- smażymy na niej mięso od czasu do czasu polewając resztą marynaty sojowej z chili i cebulą, a także dodając pozostałą margarynę.
Jeśli chcemy mieć więcej sosu z mięsa możemy także podlewać wołowinę wodą w trakcie smażenia i dusić na małym ogniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super danie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aggankx

    niezbyt
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe;]
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    wyśmienite
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    apetycznie się zrobiło
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszności:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    lubię takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna marynata
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !