Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos do mięs

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

listki mięty 3 garstki
sok z cytryny
oliwa 3 łyżki
galaretka jabłkowa 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sos do mięs

Galaretkę utrzeć w misce robotem, w trakcie ucierania dodawać stopniowo oliwę i 3 łyżki przegotowanej wody. Miętę umyć, osączyć, posiekać. Miazgę miętową połączyć z galaretką. Przyprawić sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 07.02.2011 10:58
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak