Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łosoś w panierce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z łososia 4 dzwonki
sól do smaku
pieprz do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 8 łyżki
jajko 1 szt.
mleko 3 łyżki
olej 6 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: łosoś w panierce

Rybę doprawić, maczać w jajku rozrobionym w mleku, panierować. Smażyć na gorącym oleju

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bejciu24 20.01.2011 19:39
uwielbiam łososia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak