Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babeczki z tuńczykiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Gotowe babeczki z kruchego ciasta 12 sztuk
kukurydza w puszce 0,5 puszki
Cienki por 1 sztuka
siekana natka 1 łyżka
meksykańska mieszanka przypraw 0,5 łyżeczki
fasola czerwona z puszki 0,5 puszki
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
ketchup pikantny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki z tuńczykiem

Tuńczyka osącz z nadmiaru oleju. rozdrobnij widelcem. Połącz z osączonymi kukurydzą i fasolką oraz posiekanym porem. Dadaj natkę, ketchup i przyprawy, wymieszaj. Babeczki napełnij farszem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof42 13.12.2011 15:47
lubię babeczki
IKrakowianka 12.08.2011 22:10
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak