Sposób przygotowania

Fasolkę wrzucić na posolony wrzątek i ugotować . Pokroić na ok. 2 cm kawałki.
Pomidory sparzyć, zdjąć skórkę, pokroić w grubą kostkę.
Czosnek posiekać, podsmażyć na oleju, dodać filety i smażyć po 5 min. z każdej strony. Doprawić do smaku.
Do ryby dodać fasolkę i pomidory. Dusić 3 minuty.

Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    fajne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Pycha!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !